De nieuwe VEINE komt eraan!

De afgelopen maand ben ik druk bezig geweest met fotograferen voor het nieuwe VEINE nummer en ik kan alleen maar zeggen , dat ik het de tijd en energie, die erin is gaan zitten,meer dan waard vond.

Vandaag stond er nog 1 persoon op de planning. Anna; columniste voor VEINE, PGB’ster in hart en nieren en vrijwilligster bij St. Zomerkind in Nieuw Beijerland. Mooi detail, St. Zomerkind is ook een initiatief van Renee. En ik zou oprecht willen dat het dichterbij was of er meer van dit soort initiatieven zouden zijn.

Soms doorkruist het mijn gedachten om zelf het heft in handen te nemen en deze stap te wagen maar tegelijkertijd komt dan ook het besef dat als alleenstaande moeder, ik er simpel weg nu geen tijd en energie voor zou hebben om zo’n project in mijn eentje te trekken. Maar het blijft een droom, so maybe one day …..

Maar goed laat ik jullie vandaag niet te veel vermoeien met mijn dromen en hersenspinsels en me beperken tot deze drukke dag!

Zoals ik al eerder schreef de maand oktober was druk maar wat heb ik een bijzondere, enthousiaste, mooie mensen ontmoet.

De columnisten, interview met Giraf , incontinentieverpleegkundige, ergotherapeute Silvie die als columniste en ergotherapeute, ook nog eens haar eigen online winkel heeft voor aangepast speelgoed.

En nu dan “last but not least” Anna. Anna is ook een van de PGB’sters van Robin. En aangezien Anna een paar maanden gaat overwinteren in Spanje , leek het Robin’s moeder leuk om een foto van Robin en haar zussen te maken en deze mee te geven.

Zo zijn ze toch een beetje samen de aankomende tijd! Een spontane actie die mooie, ongedwongen beelden opleverde!