Happy Birthday Jesaya!!!

Vandaag had ik het genoegen om dit mooie vrolijke jongetje te fotograferen voor zijn aankomende 1e verjaardag!

Jazeker  hij wordt pas 1 jaar maar kijk eens hoe wij, dit kind de wijde wereld al inkijkt!!

Zijn feestje heeft als thema “Beertje Paddington” dus geheel in stijl mocht hij op de foto . Nu weten we allemaal dat kleine kinderen zich niet altijd laten sturen en mooie kleren snel vies worden. Dus op de arm bij oma werd hij naar de locatie gebracht , in zijn mooie outfit en inclusief zijn mooie gele laarsjes!

De gele laarsjes … eyecatcher van deze shoot want “man o man” wat hebben wij een moeite moeten doen om dit jongetje met zijn laarsjes op de foto te krijgen!!

Hij loopt nl. het liefst op blote voeten door de wereld, schoeisel is hierbij wat hem betreft overbodig dus de laarsjes aanhouden voor op de foto was voor hem een ware straf!

Daarbij kwam nog eens, dat hoe harder oma riep naar ons model om naar de fotografe te kijken, hoe ondeugender hij werd en dat dus niet deed!

Ik ben op mijn buik op de grond gaan liggen, heb hem mijn telefoon gegeven en oma het advies gegeven om ons model lekker zijn gang te laten gaan. Te spelen , rond te hobbelen en ontdekken.

En zie hier het resultaat…. een ongedwongen,vrolijke bijna 1 jarige…gefotografeerd voor zijn Paddington Party met laarsjes, zonder laarsjes super hip met telefoon maar allerbelangrijkst….Ongedwongen en ontspannen, precies waarvoor Bijzonder fotografie moet staan!

Blog Jesaya 9 Blog Jesaya 7 Blog Jesaya 6 Blog Jesaya 5 Blog Jesaya 4 Blog Jesaya 3 Blog Jesaya 2 Blog Jesaya 1