IT’S A BOY!!!

20151107-IMG_2410_blog_lgToday is a special day!! Vandaag is een speciale dag,de dag waarop Daniel zijn nieuwe vriendje Dayson ontmoeten mag.

Met de grootste moeite om mijn mond te houden en het van de daken te schreeuwen heb ik er toch maar voor gekozen om vanochtend pas te starten met voorbereiden en Daniel te vertellen wat er vandaag staat te gebeuren.

Een dag eerder vertellen dat er iemand op visite komt is niet echt een optie, want stel je voor dat het niet doorgaat. Net als ieder ander kind, zal ook mijn stoere zoon teleurgesteld zijn, alleen dan in het kwadraat. Daarnaast moeten we ook eerst nog kijken of de twee mannen een “click” hebben, want als dat niet zo is gaat hij weer mee terug met de trainster van het KNGF.

Dus vanochtend bij het opstaan mocht ik het eindelijk bekend maken en heb ik hem verteld dat hij vandaag vrij zou zijn van school want er komt een vriendje langs, een hondenvriend met de naam Dayson!

En als Dayson lief is en Daniel hem lief vindt mag hij bij ons komen wonen.

Ding dong! Precies om 9.30 uur gaat de deurbel, een lieve goudblonde, lief kijkende viervoeter staat voor de deur al te poppelen om naar binnen te schieten. De trainster van het KNGF houdt hem nog even tegen maar zodra ik door mijn knieën zak om hem te begroeten laat ze hem vieren en heeft ze al door, dat Dayson en ik in ieder geval al een “click” hebben.

Dan maar door naar binnen, naar Daniel die in zijn rolstoel met Ipad aan tafel zit. Dayson gaat gelijk enthousiast naar hem toe om hem te begroeten en Daniel…. die steekt zijn hand uit en geeft hem een klopje op zijn hoofd. Voor hem het gebaar van “ik vindt jou lief”!

De dag vliegt voorbij, instructies, samen wandelen, Daniel & Dayson samen op de grond contact met elkaar makend….alles verloopt vlekkeloos, de conclusie is er al snel “de click” is er absoluut!

En voordat ik het weet is het 15.00 uur en gaat Michelle naar huis,dat laatste is wel even een domper voor Daniel want ook met Michelle heeft hij een duidelijke “click” maar de mededeling dat Dayson blijft en we een nieuw gezinslid hebben, lijkt voor een beetje afleiding van het afscheid te zorgen. Met als laatste mededeling dat Dayson s’nacht wat kan piepen en beetje uit zijn doen kan zijn,nog wat tips & trucs,verlaat Michelle ons huis!

Ons avontuur begint vandaag …. And then there were three….It’s a BOY!!!

20151021-IMG_2060_blog_lg

20151021-IMG_2065_blog_lg

20151021-IMG_2072_blog_lg

20151021-IMG_2074_blog_lg