VEINE buddyhonden

Voor de nieuwe VEINE gingen er vandaag 7 belangrijke karakters op de foto. 7 hulpverleners, 7 maatjes en 7 kanjers. Deze kanjers oordelen niet, zijn er onvoorwaardelijk, nemen je zoals je bent. Ze steunen je je als ze voelen dat jij dat nodig hebt en houden onvoorwaardelijk van je. Door dik en dun.

De buddy honden!

In de nieuwe Veine komen ze uitgebreid in beeld en wordt er aandacht besteed aan hoe belangrijk ze voor hun baasjes zijn. Ze laten zien wat er veranderd sinds ze in hun leven zijn gekomen.

Op 4 mei 2019 kwamen we bijeen voor een fotoshoot van deze knapperds.

 

De weergoden waren ons wisselend gezind. Regen, hagel en prachtige zonnestralen, alles hebben we gezien. Dit is dan ook goed terug te zien in de foto’s, die toch echt allemaal op dezelfde dag zijn gemaakt.

Maar daar waar de baasjes zich druk maakten om de wisselingen van het weer, leek het de vrolijke viervoeters niets te doen. Sterker nog, de meesten waren ineens stik ondeugend en leek even te zijn vergeten hoe goed ze zijn opgevoed.

Stond het model keurig klaar voor de foto, kwam er een enthousiasteling op me af kwam gestormd voordat ik de foto kon maken. Of ze besloten ineens dat het tijd was voor de gekken vijf minuten en gingen vrolijk om ons heen rennen.

Ook onze eigen Buddy Dayson, waarvan je juist zou denken “hij is de oudste dus hij zal zich wel gedragen”, besloot dat op het moment dat hij aan de beurt was. Hij moest eerst een dosis energie eruit gooien. Hij rende vrolijk eerst zijn rondje, bespaarde me gelukkig een sprint door de blubber en kon alsnog redelijk schoon op de foto!

Als we een “behind the scenes” film hadden gemaakt tijdens het fotograferen, was het zeker een lachfilm geworden! Maar niet geklaagd want met veel geduld, rust en volhouden mag het resultaat er zeker zijn!