Yes, they did it!

Roderik & Cris, sommigen herkennen hun gezichten misschien wel van een van de reportages hier op de website. Echte die hards in de liefde, die hebben besloten na al jaren samen gelukkig te zijn, dit nu maar eens te bezegelen met een ring en allemaal één en dezelfde achternaam.

Wat een onwijs gave, ontspannen en tot in de puntjes
georganiseerde dag was dit.

Naast mijn vele andere reportages was het alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste bruiloft reportage had, dus de zenuwen gierden op deze dag extra door mijn lijf.

Maar net als het bruidspaar had ook ik deze dag al maanden van tevoren goed voorbereidt. Omdat je als fotografe niet altijd even makkelijk op beide locaties kan zijn. De gemaakte planningen voor zo’n dag toch lopen vaak anders dan gepland. Dat is dan ook de reden om op deze dag niet alleen te werken. Dus was voor mij de keuze al snel gemaakt. Samen met mijn lieve collega fotografe Daniella Kila (Kila fotografie), als “second shooter” ben ik deze dag op pad gegaan.

Als perfectionist wilde ik elk moment voor de camera gaan pakken. Daar waar je bij andere shoots soms nog de ruimte hebt om een gemist moment opnieuw te creëren, is dit bij een trouwdag totaal niet het geval. Daniella startte bij de bruidegom en ik bij de bruid in het hotel. Op deze manier kon ieder moment ontspannen vastgelegd worden voor de reportage.

Ik kijk dan ook terug op een geslaagde dag en een superfijne samenwerking. Een dag met een lach, een traan en vele bijzonder mooie momenten.

Roderik & Cris, Ik wens jullie niets anders dan nog meer liefde en ben dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn op jullie bijzonder mooie dag!